arghhh!!! nape aku makin malas update nie.

Byk sbb aku makin malas update blog ni..satu sbb busy ngn keje..slalu awal tahun memang busy sbb bonus nk masuk hehe..kedua aku takda bahan nak copy paste hihi..slalu memang aku copy paste je..aku suka tgk gambar lawak, baca citer lawak klau ada yg mengelikan bulu ketiak baru aku paste kt blog nie..

Kiranya blog aku nie mcm tempat aku simpan lah bende2 kelakar tu..at least dpt gak share ngn korang kan..slalu memang aku letak pic2 yg betul2 menarik dan kelakar lah bg pandangan aku...sbb aku pentingkan kualiti entri..cewahh..poyo aje kualiti konon kihkih...

Alang-alang dh menulis ni aku nk citer sikit kisah2 hidup aku..

Di suatu pagi yang indah dan permai ayam2 pun berkokok riang..sebelum bangun aku mengeliat dulu pastu terus buat senaman kucing dan rimau dulu..kihkih.pastu mcm biasa lah bangun menunaikan solat subuh..aritu tu bini aku cuti tak leh solat...so takda ape yg berlaku cuma pas aku solat tu terus aku wat terjunan kuak dada (ce try bayangkan k hee) ke atas katil..nk tido balik lah pastu tetiba bini aku cakap "Abg solat duha erk..baiknya abg"

Arghhhh makan dalam sehingga menusuk kalbu..pagi tu aku tak sedaq tutup alarm secara otomatik jadi pagi tu solat subuh gajah lah aku..time tu dh pukul 8 dh..dh masuk waktu duha tu..

K lah..dh panjang corak coret kehidupan aku tulis nie..bye2..

3 Budak Comel Komen:

Lisa Sheila said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi... macam2 la kumbang jingga ni ...

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hehehehe,soleh sungguh.hahaha

MyFreeMinded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha.... oklah tu 2 dalam 1...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...