Mengapa aku tak mengundi lagi..

Aku tak mengundi bukan sbb boikot ke ape ke..tapi atas sebab kerja..sepanjang pilihan raya nie kena standby kt opis..kena pastikan siaran langsung berkaitan pilihan raya berjalan lancar dan korang dpt tgk kt tv dengan baik...klau korang tgk tv tetiba je takde gambar cepat2 tepon aku ye..hehe..

Kami juga di arahkan untuk berlaku neutral..sebarang email hatta pakai baju ada lambang parti pun tak boleh...pendek kata mcm polis dan badan beruniform gak lah.cuma bidang aku ada libatkan broadcasting televisyen...Lima tahun lepas tak sempat ngundi sbb tak sempat daftar..tahun nie plak sbb keje plak huhu...

Mcm dulu kami penah cover event mcm world cup ngn euro..at least dlm masa sama leh tgk bola hehe..mungkin satu masa nanti aku tak nak kerja shift dah..nk kerja normal shift..susah nk sambut raya..nk g kenduri kawin susah..nk balik kg susah..impian aku nak bukak bisnes sampingan tapi kena simpan duit dulu buat modal kecik2

4 Budak Comel Komen:

Syazwani Mazlan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jaga apa? mcp ke? company mana ye? rugilah tak pergi mengundi ...

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Syazwani Mazlan

broadcasting televisyen satu malaysia..company tu biarlah rahsia hehehe...rugi kan tak g mengundi..5 tahun sekali je

BUNDA a.k.a KN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

jom kita pergi mengundi...undi itu rahsia

Syazwani Mazlan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

owh.. kalau ada job position video editor, bgtahu le.. hehehehe ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...