Celebrate Besday Isteri...

Semalam besday isteri aku..12 ogos..besday yang ke berapa tu biar lah rahsia hehe..tepat kul 12 mlm  kami potong kek dulu..hehe..kek beli kt secret receipi je..tp sedapppp...

Aku bagi hadiah gak kt dia..bg cincin emas je..ni pic dia..


Nak bagi rantai atau cincin emas yg ada batu agak mahal sikit hahaha..next time ye syg..hehe..bagi emas kt dia ok gak..bertambah2 pelaburan emas bini aku hehe...lg pun skang harga emas dh murah rm175 je segram..emas leh simpan sampai ke cucu cicit..dorang leh mewarisi emas2 tu.cewahhh...doa2 kan ye hehehe...

Mula2 ingt nk beli beg tangan LV ke, tudung ariani ke..tudung fareeda ke...tapi pompuan ni agak cerewet bab2 mende ni..takut nanti tak berkenan plak..hehe..pastu bila siang kami g shopping jap kt pertama kompleks..dia nk kasut sukan..nk g kursus nanti..pas abis shopping kami g bukak posa kt restoran nelayan kt titiwangsa...aku dh book seminggu awai takut penuh hehe..

Pas abis bukak posa kami g mid valley plak cari kasut raya dia..nak beli jenama crocodile tapi size dah abis..laku giler..last2 dpt jenama elain dellon je(betul ke tak ejaan ni..hehe)


4 Budak Comel Komen:

syiela said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hadiah emas untung untuk jangka masa panjang :)

mesti si dia senyum lebar ni :)

Rapunzeel Cikilolo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah. best..

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betul betul,beli emas ni untung utk jangkamasa pjg.Pandai pilih hadiah.Semoga kekal sweet ke akhir hayat.Amin.

lurve pingu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bukan elain dellon lah tp alain delon lah....hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...