bila semua jaguh olimpik malaysia tak nak mengalah!!

SELEPAS BERAKHIR ACARA BADMINTON LELAKI SINGLES..


DLCW: " sorry malaysia!!.. tak menang, melepas 4 juta, silver boleh dapat half ker 2 JUTA? , heheh"
AZIZUL:" YES!!, peluang aku dapat 1 juta pulak, kena pulun ni"
PANDALELA:" DLCW, its okay.. duit bukan segalanya, Azizul!! ko buat betul2 nanti..jgn fikir duit sangat boleh???"

SELEPAS BERAKHIR ACARA KEIRIN

AZIZUL:" aku pun melepas duit 1 juta jugak, adoi!!, JUMPA 2016 la cmtu!"
DLCW: " Azizul!, sibuk jer ko ni kan nak join olimpik 2016 juga!!, ada hati nak share duit la tu"
AZIZUL:" nak buat cmner DLCW, tahun nie xde sape dapat duit juta juta tu!"
DLCW:" itu lah, susah betul nak dapat duit juta juta!"
PANDALELA:" Woi korang!!, jangan nak buat lupa yer.. aku ada lagi nak bolot 1 juta tu..HAHAHA"

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...