WWW 1 Owner


P.S / kalau beli guna duit sendiri sekali pun tetap membazir..kena beza antara keperluan dan bukan keperluan..beli kete buggati veyron tu mungkin lah sbb keperluan supaya sultan boleh bawak laju cepat sampai ke destinasi jd tak lah nampak membazir hehe..no www tu number plate wilayah bukanya plate johor hehe...

8 Budak Comel Komen:

X Lupa Dot Com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

still membazir..? sokong 100%
kalau duit tu di sedekah untuk 100 episod Bersamamu lagi afdal

peningpale_palepening said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku nk th ko gne hdset jenis pe??? lau stakat cam nokia 3310 tue ley r ko claim sultan membazir
aku nk th ko bwk keta jnis pe?? lau stakat cam kancil tue ley r ko claim sultan membazir
aku nk th ko dok kt umah ape??? lau stakat umah kayu atap nipah tue ley r ko claim sultan membazir
btw ape aku nk ckp kt cnie adlah sume owg ad cara sendiri tuk gne duit dia n buat dia ase selesa.. agpon bukan sultan tue tak buat kerja amal pon.. n yg claim sultan tak gne duit dia kctue kcni or membazir kowang tue jeles n ptutnyer kowang ptut pndg diri sendiri dlu kowang tue ckup pndai gne duit k tak...

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rajinnya taip komen panjang hehe...tanya lah semua org.tanya lah ustaz kazim, ustaz azhar idrus.semua org akan ckp membazir..

peningpale_palepening said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ok then bg la link ustaz2 kata demikian..

Nor Azam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mmg nampak membazir.tp tu duitdie. Kitexde hak tuk pertikai. Duit masing2. Hak masing2. Macam duit kite la.. Kite adehak tuk belanje kn. Kluade org pertikaikan kite akan rase marah.

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wang yang dibelanjakan tu masuk balik dalam akaun kerajaan. Kalau dia bakar duit tu, baru le dikira membazir.

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yang mulia sultan johor ade wujudkan 1 yayasan, baginda menderma melalui yayasan tu, name yayasan tu aku dah x ingat ce google dulu, baginda dah menderma lebih dari harga no plate www 1, kekayaan baginda sultan adalah kekayaan warisan dan saham2, baginda sultan johor x pernah ambil duit rakyat atau kerajaan johor, so aku nak tanye admin apsal ko bli kete yang kene bayar instalment, nape x bli cash, pasal ko x mampu bli cash, badinda sultan johor mampu BELI NO PLATE CASH KO TAU X

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

UAI sendiri pon pki moto cc besar, pakai kamera mahal... membazir x? ikut keperluan x? hehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...