Mat Haron Bukan Nama Sebenar Aaron Aziz

Kecoh sebentar dunia hiburan apabila ada dakwaan daripada forum CARI bahawa nama sebenar Aaron Aziz ialah Mat Haron Mustapha bin Mat Aziz Mustapha. Mungkin ada pihak yang sengaja mahu lakukan April Fool kepada peminat Aaron Aziz. Siap ada salinan passport yang sudah pasti diphotoshop seperti di bawah:-


kad pengenalan aaron aziz


Portal Murai dengan pantas mendapatkan komen isteri Aaron Aziz iaitu Diyana untuk mendapatkan kepastian berkenaan hal ini. Ternyata nama Mat Haron adalah palsu semata-mata. Kata Diyana:-
Apa yang saya boleh pastikan, dakwaan tersebut adalah palsu semata-mata. Nama sebenar Aaron ialah Aaron Mustapha bin Aziz dan bukannya Mat Haron Mustapha Bin Mat Aziz Mat Mustapha seperti yang didakwa dan seperti yang tertulis dalam kad pengenalan berkenaan. Saya juga baru mengetahui berkenaan hal ini melalui Twitter dan belum berkesempatan bercerita kepada Aaron kerana dia masih berehat kerana demam. Jika anda tidak percaya atau menganggap saya mahu menyembunyikan hal sebenar, anda boleh bertanyakan mana-mana produksi yang pernah Aaron bekerja untuk mendapatkan kepastian nama sebenar Aaron daripada pasport miliknya
Kepada si pemula cerita ini, tahniah diucapkan kerana sememangnya April Fool anda berjaya. Kepada Aaron Aziz dan keluarga, sabar sahajalah dengan perkara ini. Makin popular makin banyaklah benda remeh temeh sebegini yang berlaku. Kepada peminat Aaron Aziz, sila tarik nafas lega kerana perkara ini adalah palsu. Apa pun tak kisah kalau memang betul nama sebenar Aaron Aziz ialah Mat Haron. Artis gunakan nama komersil adalah perkara biasa dalam dunia hiburan. Tak gitu?

P.S Tgk harun salim bachik rileks je.benarkah kalau nama gelemer cam zack, roy hensem?tak semestinya kan.hehehe

1 Budak Comel Komen:

Fatin Fairuz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Haha..kesian abg aaron..tercalar kemachoan ngan name mcm tu..tak baek tau org tuh..hehe..sabar je lah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...