Adam dan Hawa Episod 45 , 46 , 47 dan 48

Adam dan Hawa Episod 45



Adam dan Hawa Episod 46



cara download video dari dailymotion


Mula2 copy link video tu dari dailymotion...


Paste kan link yg korang copy tadi kat 'Or enter URL of the file you want to convert to MP4:'...


Pastu tekan enter. tunggu la sampai die berjaya convert. tapi amek masa gak la, dalam beberapa minit. tunggu jer la...


Cara kedua kena pakai browser firefox guna addon unplug

untuk sape2 yg nak guna UnPlug -->
buka firefox anda. pergi link nie : https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/unplug lpas tu klik kat button Add to Firefox. lpas siap installation boleh restart firefox supaya changes take place ok.
 
 
 
cara nak guna unplug nie senang aje..buka youtube  plih satu video yg korang nak download lpas tu klik kanan dkt mana2 ruang kosong dalam tu n plih unplug.

lpas tu klik kanan pada unplug pnye window (dkt perkataan download tu) n klik save as..n nie yg plg ssh : korang kne tggu video tu siap didownload..bhahaha..kacang je kan..x keluar duit..


3 Budak Comel Komen:

hazanis said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pergh minat adam dan hawa jugak ke?ekeke

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@hazanis

minat hazanis hihi

Me said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

http://www.perekacerita.com/2012/08/adam-dan-hawa-astro.html#

lgi sng download :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk