Kad Laporan


Dulu masa sekolah rendah cikgu slalu suruh balik bagi kad laporan kt ibubapa pastu suh sign..rasanya dulu aku jarang kot kena marah bila mak abah aku sign kad laporan sbb masa sekolah rendah result aku tak lah power tapi tak lah teruk sgt sampai fail hehe..kira2 sederhana lah gitu..hihi..

Masa sekolah rendah aku pengawas sekolah so mak abah aku paham aku busy ngn tugas2 sbg pengawas sekolah jd result tak power lah..hehe alasannnnn tak leh blah....lg satu aku ckp result mcm tu kira power sbb duk kelas paling pandai hehe..kalau duk kelas number 2 atau 3 leh dpt no satu tu dlm kelas...

Masa sekolah rendah aku dpt 2 award yg cikgu2 aku bg..satu pelajar paling pendiam kt sekolah..kedua aku dpt kasut paling putih tiap2 hari hehe..aku suka sapu kapur putih tu kt kasut hahaha...

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...