Terima Kasih Kerajaan!!!


Tadi nk balik dr keje lalu jalan nak ke tol sungai besi tu...pastu ternampak kain rentang kt atas flyover tu..disebabkan jalan jem so smpat gak aku snap guna hp hehe..bg yg tak nampak..kt kain tu tertulis

"Terima Kasih Kerajaan Kerana Menurunkan Harga Petrol"

Ada gak yg takde keje g buat banner tu pastu gantung hehe..memang suspek lah..aku pun takde keje gak sbb g amik gambar pastu letak dlm blog hahaha

3 Budak Comel Komen:

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy pun xde keje gak sampai jegil-jegil mata nak baca banner tu padahal ada tulis pun kat bawah...

selipar buruk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya pun baru tadi ternamapk....sangatlah erkkkkkkkkkkkkkkkk

♥CIK SHA♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahahaha..ni bukan flyover yg gantung banner panggil bini die balik macam yg ko post dulu tu ke? ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...