Selisih dengan Sultan Johor

Tadi aku nak mai keje aku selisih ngn sultan johor beb..ala sultan yg beli number WWW 1 tu..hehe..selisih kt tol sungai besi..duk pelik gak sbb byk sgt polis escort siap ada kete polis mitsubshi evo lancer..korang mesti pelik kan camne aku leh tau vip yg dorang escort tu sultan johor..

Sultan johor lambai kt aku woooo..hehe..tipu je.....actually dia naik buggati veyron yg custom made tu..color biru muda..pergh..memang unik betul bentuk kete buggati veyron tu..dh mcm kete alien hahaha.alien tgk pun meleleh ayaq liuq..hehe...dpt kt aku kete tu kan best..hehe..leh jual then dpt duit beli choki choki hehe..daaa...

P.S / Tak sempat nk tgk number plate kete buggati veyron tu..maybe WWW 1 kot..entahlah..laju sgt dorang bawak mcm lipas kudung hehe

2 Budak Comel Komen:

Makwe Kintan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeke..klu sy plak dpt kete tu jual pastu nak beli cekedis super ring...dap dap...

wani sc said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha..harus lah macam lipas kudung, keta mahal. kang tak setanding dengan harganya pulak :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...