Asian Games 2010: Jepun 2 - 0 Malaysia

Jepun memang hebat!!!

Itu je yang dapat aku cakap. Tapi team malaysia patut di puji sebab lebih hebat dari china. China pun kalah dengan jepun 3-0. Apa pun kita tunggu game lawan china nanti. China dah patut takut utk lawan malaysia nanti..

Pemain jepun bila mengejar bola dorang lebih laju..stamina dorang sangat hebat..skill pun lebih tinggi.tapi dalam game tadi keeper jepun sgt power..kalau tak kita dah score sebijik.

Kalau China berjaya kalahkan Kyrgyztan petang ni dengan jaringan lebih dari 2-1 malaysia bakal berdepan dengan laluan yang sangat sukar

Game lawan china nanti..nak seri pun aku rasa susah tapi game bola ni apa pun leh terjadi sebab bola tu bulat hehehe..tgnk time lawan thailand dulu sapa sangka kita menang..lawan ngn korea selatan pun aritu menang gak walaupun ramai cakap tu semua nasib

akhir kata maju lah sukan untuk negara

Peace

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...