Komen2 artis pada majlis perkahwinan Siti

For the fun of it, nothing serious...pandai2 jer diorang ni reka fitnah2 ni semua...ha ha ha..

Ni antara artist yang telah di interview kat red carpet dulu.baru harini dapat siarkan komen2 dorang sbb komen2 ni telah di cut dari siaran kihkihkih...

Ziana Zain - "Akak menangis kegembiaraan bila tengok TV semasa Siti
Nurhaliza buat press conference yang dia akan berkahwin. Akak begitu
gembira sebab bapak akak polis sama dengan bapak Siti Nurhaliza. Kami
sama sama anak polis. Sebab itu lah akak menangis. Hanya anak polis saja
yang faham apa perasaan di sanubari ini".

Datin Tiara Jacquelina - "Saya doakan Siti Nurhaliza berbahagia dengan
soulmate nya. Sebagai perampas suami orang, saya juga faham apa yang
sedang dirasai oleh Siti Nurhaliza. Harap Siti Nurhaliza banyak lah
bersabar. Biar lah orang ingin mengata apa saja, yang penting kita dah
jadi Datin".

Datin Norish Karman - "Tahniah Siti Nurhaliza. Kalau album baru saya tak
laku nanti boleh lah kita sama sama buat business yang handle workshop
"cara-cara merampas Datuk dari mak mak Datin".

Sharifah Amani - "I sound stupid when I speak in Malay, so I will make
my speech in English. Congratulations Kak Siti Nurhaliza and Datuk K".

Awie - "Selamat pengantin baru pada Siti Nurhaliza dan Datuk K. Tak nak
ucap pengantin baru kat saya juga ke?"

Erra Fazira - "Erra harap perkahwinan Siti Nurhaliza ni panjang lah
hendaknya. Jangan jadi macam Erra... buat majlis bukan main gah lagi...
tapi tgk tgk Yusry yang main tak segagah mana dan akhirnya kami
berpisah".

Zubir - "Ini lah wedding of the decade! Bukan setakat wedding of the
year tau!"

Kris Dayanti - "Perkahwinan ini menunjukkan pada semua di Malaysia mahu
pun di Indonesia bahawa bomoh yang saya kenalkan kepada Siti Nurhaliza
memang bagus bangat. Kepada siapa yang ingin berjumpa bomoh Indonesia
itu, saya bisa bawa jumpa dengannya".

Datuk Sharifah Aini - "I don't care! Tapi I datang jugak sebab kita
orang Islam bila dapat jemputan kena lah juga pegi. Tapi I tell you...
I'm just not interested. I don't care!"

Datuk Farid Ridzuan, TV3 - "Syukur setakat ni semua berjalan dengan
lancar. Pihak TV3 begitu berbesar hati kerana dapat membuat siaran secara
langsung upacara perkahwinan gilang gemilang ini. Bukan itu saja, pihak
TV3 juga dapat hak menyiarkan rancangan ekslusif Tiada Rahsia selama
beberapa minggu. Begitu juga penampilan istimewa pasangan mempelai di
dalam beberapa slot program TV3 seperti Nona, MHI dan sebagainya.
Insyallah, TV3 juga akan terus membuat liputan mengenai pasangan bahagia
ini termasuklah berbulan madu dan kami juga akan cuba mendapatkan hak
ekslusif penyiaran secara langsung dari wad bersalin semasa Siti
Nurhaliza bersalin kelak. Tapi itu bergantung kepada rezeki mereka lah.
Menurut pakar, pasangan ini subur dan mampu mendapat cahaya mata. Saya
begitu girang sekali TV3 diberi kepercayaan penuh oleh Datuk K dan
isterinya Datin Siti Nurhaliza. Ini lah berita yang dinanti nantikan
oleh seluruh rakyat Malaysia juga seluruh rantau Asia Tenggara.
Peristiwa ini juga adalah lebih penting dari perang di Lebanon, kerana
itu lah pihak TV3 berbesar hati untuk membuat liputan secara
besar-besaran. Terima kasih".

2 Budak Comel Komen:

Kuceng GediX said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaahahaha...
lawaksss!!!

ainul said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kehkeh...xley blh...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...