7 Petala Cinta


tadaaaaa..citer 7 petala cintan akan jadi my next movie to watch..tak kira lah sama ada tunggu sampai kuaq kt astro first ke atau g tgk kt wayang duk krusi dpn skali dongak sampai lenguh tengkuk sbb malas nk book hehe..kalau dh kuaq kt astro first insyallah tak lama pastu citer ni akan kuaq bak cendawan tumbuh pas hujan kt internet...so sbg pendownload tegar kesabaran itu penting utk tunggu sampai kuaq kt tenet..huhu...tq to team yg rajin g mengupload citer2 mcm ni ke dlm tenet..

Kalau ada HSBB kan best..download movie laju giler..huhu..aku memang suka filem yg bercorakkan islamik ni..cewahh..dulu pernah tgk ayat2 cinta, ketika cinta bertasbih, hafalan solat delisa, dalam mihrab cinta dan byk lagi kihkihkih...ok tu itu je..peace..

6 Budak Comel Komen:

Sam Banjamin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adakah jalan ceritanya akan sebaris dengan filem ayat-ayat cinta dan ketika cinta bertasbih? mari kita tunggu kemunculannya...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/soledad.html

jom singgah...

mira maisara said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hari tu cerita nie buat tayangan perdana kat kampus mira. :D

Miss FS said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

setelah sekian lama..
akhirnya td bru dapat tgk full hafalan shalat delisa..BEST

Terbang Bersamaku said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sy pun terasa nak tgok cerita nie...

naqiah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah tngok kj!!! best awesome!!

KakiWayang.com said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Jom baca review kami untuk filem ini : 7 Petala Cinta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...