Innit oh Innit!!

hehe tajuk entry mcm website Oh bulan plak hehe.aku nk citer pasal innit ni.aku tak suka website innit yang baru nie..lebih suka yang lama.tapi tak semua lah ada yg aku tak suka.

1) First sekali bukak2 je aku dah malas..terpaksa tulis balik email ngn password. Innit tak remember email huhuhu..gila secure website ni..maybe tak nk kena spyware mcm gengblogger kot hehe..patut kena wat leh auto log in guna fb je baru best tuk org malas cam aku hehe


2) Aku tak suka button retrieve tu..kecik sgt..susah bagi yang ada lebih dr satu blog mcm aku..selalu tersilap retrieve entry huhuh



3)Aku tak suka captcha innit yang baru ni kecik sangat huhuhu..pastu bile ada huruf O ngn 0, i ngn l ngn 1..aku selalu tersilap dan tertukar..nk kena refresh atau recaptcha huhuhu so annoying..ckp omputih plak hehe..tp aku paham innit buat mcm tu sbb tak nk OCR leh baca captcha atau spam tapi besarkan sikit tulisan tu huhu



4)Nak tgnk bape entry aku yang sudah di 'Nang' ngan komen kt entry lain susah nk kena cari balik nick aku balik kt sebelah chating bawah tu..tak friendly user betul lah..

Benda yang aku suka kt Innit baru..

1)Aku suka sebab dorang bahagikan entry yang bahasa melayu ngn english..itu je kot..yang lain hampir sama ngn innit lama

3 Budak Comel Komen:

wannurfazrini said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

eh bro , sign in tu leh kekalkan lah , i log in skali je then tayah log in unless ur clear ur cookies .

Kalam Addin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

he3..bnykkn bersbr, sbar itu separuh drpd iman...

kalam addin disini :
http//arrizk.blogspot.com

(One) SiTi* said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lau lupa password nak masuk innit plak, cmne?
tau tak caranya?
nak buang kotak kecik kat blog, tak dapat nie..
adeh


Recent post:
Recent post:
Template Ringan untuk Blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...