I love taylors swift !


Yup percaya atau tak aku ni peminat taylor swift hehehe...so cheezy rite laki minat taylor swift ehehe..aku suka lagu-lagu taylor swift..lagu-lagu dia jenis pop yg bila dgr rasa happy je..aku suka tgnk taylor swift ni sbb dia cantik jugak..hehe.suka kt mata dia yg ala ala asian tu..sepet sikit mata dia but still cute..

Dengar lagu2 dia kt sini secara free Click

Taylor swift ni sebenarnya jenis yang kelakar dan gila-gila sikit hehehe..

Video taylor swift kelakar





Lagu first yg aku dia yang aku dengar kalau tak silap aku 'the way i loved you' kat youtube terus aku minat kt dia dan cari lagu dia yang lain..time tu dia tak femes pun lagi ramai orang tak kenal dia lg

The way i loved you

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...