Makcik Yang Nak Terkencing Dalam Bas

Ada seorang makcik ni berumur 40++. Dia naik bas ekspres dari KL ke Perlis. Tengah perjalanan dia nak berhajat kecil. “alamak! leceh betullah. Tadi masa berhenti tadi tak nak kencing”. Adohh… malu pulak leh nak suruh drebar tu berenti’ kata mak cik ni dalam hatinya.

Makcik ni duduk belakang sekali. Lepas tu pulak org tak ramai. Maklumlah… hari isnin, orang kerja. Makcik ni pun balik sebab emergency. “macam mana nak buat ni..?” Mak cik ni ada idea. Dekat tingkap bas kan ada tingkap kecik. Lepas tu bas tu berlangsir. “alahh kencing je lah ikut tingkap ni”. Hajatnya lepas dengan jayanya…

Lepas tu air tu terpercik sikit2 kat seorang Mat Motor. Mamat ni pun angin lah. “kurang hajar!!!”

Mamat ni pun beri arahan berhenti kat drebar bas. Then Mamat ni pun naik dalam bas dan menjerit. “sapa yg #@#@##@% &^ ludah kat luar tadi hahhh !!!! baik korang mengaku!!!”

Makcik ni rasa bersalah dan nak minta maaf. Dia pun berdiri. “makcik ni apahal bangun!! duduk!!!” jerit Mamat ni. “cepat!! ngakulah!!!” kata Mamat ni.

Makcik ni bangun lagi. Dia kata “sebenarnya nak…” Lepas tu terus dipotong percakapan makcik tu.

“Makcik diam!”, kata Mamat tu.”Saya tau orang yang ludah tu lelaki sebab saya nampak mulut dan misai dia!!” jerit Mamat ni.

5 Budak Comel Komen:

fahmi ibrahim said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahaha... Gila geli...

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang geli tapi aku rasa tak jadi kot kt real life hehehehe

tia said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mulut ? misai ?
bahahaha~

Eciz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KAHKAHKAH!! da penah baca. tapi nak gelak lagi. KAHKAH! mulut misai. cisssss

teratai suci said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

patut lah cm pelik..cne lak MAKCIK boleh lepaskan hajat ikut tingkap...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...