Jenis-jenis Couple Yang Patut Anda Tahu

Awek cun + balak hensem
Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.

Awek cun + balak tak hensem
Kebanyakan awek yg cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pelahatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang-kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu (tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal dan kerete yg hensem walaupun itu balak mcm umah talak siap.

Awek tak cun + balak hensem
Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw-kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau2 juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang2 itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkatlaku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut terlhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang… Inseculity ploblem..

Awek tak cun + balak tak hensem
Ini couple talak sapa pedulik punya..no komen..

Group of girls + 1 guy
Selalunya berlaku di kedai makan.. Seolang lelaki di kelilingi kawan-kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka (tapi kawan2 pelempuannya mesti ketawa jugak)

Awek cun berpakaian seksi
Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah-buahan di dada nya, atau pusat nya di khalayak lamai kelana dia tau badan nya ada powah.. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. ini awek pun sebegitu jua.

Awek tak cun berpakaian seksi
Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain saakit mataa. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan “I wear sexy and I feel good” ataupun “I have the right to wear anything I want”… Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa.. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy?? Tepuklah lu punya dada tanya selera ada lalu ka Tatau apa mau cakap lagi woo..

8 Budak Comel Komen:

suhaisweet said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Dropping here..Very nice friend..My special for u.. Check it Out!

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

suha i thought u girl..hahaha..

xazryx said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

awek x cun berpakaian seksi tu x sedar diri .haha .

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tapi tak semua awek tak cun x sedar diri..hehehehe..artikel ni just tuk melawak je hehehehe....awek2 yg terasa jgn marah hehehe

PIDUT ASiS said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

naseb baik aku hensem n awek aku cun..hahaha

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pidut:hahahaha....

Kie-yu said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kikiki
ada betulnye tu
lumrah dunia katakan ;)

Eciz said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

KAHKAH. waaaa talak cun woo wa tutup sume tatak kasit sapa2 tenok2 maa.



KAHKAH

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...