kisah misteri homestay

Kisah ni berlaku time cuti buruh aritu..kami x balik kg sbb kak long aku nk buat family day kt area perak.mak.adik ngn kak ngah semua berkumpul.jd kak long dh tempah lah sebuah homestay..masa kami sampai trus g mandi ayaq terjun..best habaq hang..ayaq sejuk gila..balik rumah homestay aku  g kedai ngn bini aku beli ayaq hundred plus..smpai rumah tgh aku duk minum botol ayaq yg aku tgh pegang tu jatuh ke lantai sbb mcm ada org tepis..

So aku tak pikir apa2 lah sbb ingt mcm bese ja..mlm tu tgh duk sembang ngn mak ngn kak long semua kt doi kt bwh rumah dengaq lg bende jatuh kt dapuq sbb anak menakan duk main kt dapuq..pastu mak ckp awat bende asyik jatuh ja dlm rumah ni sejak masuk.rupanya bukan aku ja kena..bini aku,mak,adik, kak long semua pernah kena bende yg tgh pegang semua kena tepis jatuh..

so kesimpulannya disini rumah homestay tu ada daya tarikan graviti yg paling tinggi kt malaysia heheh..sapa x caya g homestay tu..ada kt perak..kena kuar ikut tol behrang kalau dr kl hehehe

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...