Angkara Bendera: Leher remaja parah tertusuk buluhARIF yang cedera di leher akibat tertusuk batang buluh dirawat di Hospital Universiti Sains Malaysia di Kubang Kerian, Kelantan semalam.KOTA BHARU – Seorang remaja lelaki cedera di leher akibat tertusuk batang buluh yang digunakan untuk memacak bendera sebuah parti politik yang terlanggar motosikal yang ditunggangnya di Kampung Mak Mayung, Melor di sini kelmarin.
Dalam kejadian pada pukul 8 malam, Mohamad Arif Fikri Rosli, 14, terpaksa menerima 20 jahitan di lehernya akibat tertusuk batang buluh yang patah dan terbelah condong ke arah jalan raya di sebuah jambatan kecil di kampung itu.
“Mangsa ketika itu menunggang motosikal bersama rakannya untuk pergi ke sebuah kampung berhampiran bagi menikmati jamuan ayam bakar yang dianjurkan sebuah parti politik.
“Namun ketika melalui sebuah jambatan kecil di kampung yang agak gelap, batang buluh condong itu menusuk ke leher Arif,” kata ibu mangsa, Rohana Yusuf, 58, ketika ditemui di Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) di Kubang Kerian semalam.
Menurut wanita itu, anaknya yang terasa sesuatu melekat pada lehernya terus memberhentikan motosikal sebelum dia terkejut apabila menyedari ada batang buluh terlekat di lehernya.
Ikuti berita selanjutnya di KOSMO! hari ini.
Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2013&dt=0503&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_05.htm#ixzz2SBclO4vx 
Hakcipta terpelihara 


P.S / TOLONG LIHAT DI KAWASAN SEKITAR ANDA KALAU ADA KAYU BENDERA CONDONG KE ARAH JALAN DAN BOLEH MENUSUK ORANG SILA ALIHKAN YE.......

2 Budak Comel Komen:

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ngerinya la baca...hadoiiii tak tau la camna remaja ni rasa :)

MyFreeMinded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ada baca paper.. memang menakutkan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...