Oman 3 vs 0 Malaysia (Friendly)

Sakit??tapi itu lah hakikatnya.....mengikut pandangan aku dua goal first at least goal keeper boleh save..third goal erm...rasanya hanya goal keeper terbaik dunia je kot leh save hehehe..apa pun second half rajagobal buat percaturan yang bagus..tukar goalie sharbinee alawi..kepada khairul fahmi..sharbanie ni bukan tak bagus..cuma semalam dia ni off kot hahaha..second half.tak bolos sebejik pun goal..so itu kira ada peningkatan..

Lagi satu aku tgnk pemain malaysia lari slow..tak macam time dorang main lawan korea aritu..mungking cuaca effect kot kt sana hehe

Apa pun good try

Bagi yang tak tngk live..leh tgnk highlight dr oman tv kt bawah nie

3 Budak Comel Komen:

cIk JanNah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saya x suka bola tapi fan MU.
boleh gitu?
haha

Cruel Angel said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

3-0 aje... macam tak boleh percaya la!

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

3-0 kira ok lah..ranking oman lagi tinggi malaysia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...