Usia harraz dah genap 2 bulan


13hb aritu maka genaplah usia putera kesayangan ku Harraz Qadri..harraz suka senyum bila mood dia ok..selalunya waktu pagi pas mandi..lg satu time dia lali mengantuk nk tido..takda sapa kacau pun dia senyum sorang ehehe...

Trademark dia suka jelir lidah mintak susu..hehe..tapi paling tak tahan bila dia tgk abah dia kt bahagian dada sambil jelir2 lidah mintak susu...uiksssss..itu petandanya aku kena mengurangkan lg berat badan supaya tak gendut kihkihkih....harraz gud job..pandai harraz perli abah erk....bluekkk....p

Ok lah..insyallah kalau tak busy aku update lg bila usia dia dh tiga bulan...

2 comments:

Umie Artoqiemie said...

Harraz Qadri.comel comel. gemok2 lagi kumbang jingga kan dah kena ngan anak sendiri hahahaha

Rafhani said...

Comelnya...dh pandai sengih...hihihi.Part yg lagi satu tu....errr...no komen.Tapi bijak sungguh sikecil ni ya...hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...