Setelah 4 tahun menjadi blogger..2014 plak?

Aku stat buat blog ni sejak tahun 2010 lagi..dh 4 tahun..skang dah makin malas menulis blog..dah rasa boring..tgk blogger2 lain pun ramai dah tutup bisnes..hehe..traffic pun makin lama makin kurang dan kurang..takpa lah..ramai org duk main fb je 24 jam..hehe..

Utk tahun 2014 ni aku rasa nak menulis dan letak pic baby aku kot bila dia lahir nanti hehe..letak pic2 dia masa dia kecik lagi..nanti bila dia besar leh tgk balik kan..tgk online je..taip kat google kumbang dah kuar blog aku hehe...kira mcm diari lah blog nie..

So itu je kot..klau rajin aku tulis lg...

1 Budak Comel Komen:

Apostolos Velios said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tu la pasal, sejak 2011 blogger dah ramai blah dan tutup kedai.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...