Sambut Ulangtahun pertama di THE GARDEN, ALAMANDA PUTRAJAYA

Sedaq tak sedaq dh setahun kami berumah tangga..hujung minggu aritu adalah ulang tahun perkahwinan kami...sekejap je masa berjalan..tp aku still maintain comel hehe..

Ahaaa..kt ne kita org makan..ce teka ce teka..kami makan kat The Garden Alamanda Putrajaya..bini aku tak bagi aku citer nk mkn kt ne..dia ckp nanti tak suprise plak..


Pilih tempat ni sbb aku confiden kt sini Halal dan terbukti sangat bersih ok..pekerja dia pun hmpir semua melayu


Ok..kami mkn ape plak ye..jeng jeng..citer minum dulu lah hehe..kami minum nie


Harga ayaq murah je RM11.90 segelas..pastu makanan order lamb shank plak


Harga dia pun tak mahal sgt okey hehe..satu lamb shank ni harga dia RM33.90 tudia hahahahaha.. tp memang kenyang betul lah..isi kambing je..memang tak abis mkn...sedap tu sedap lah..original n fresh sgt sbb bila order baru masak..memang agak lambat sikitlah kalau ramai org

Tgk meja2 kt sekeliling kami tu kosong kan..tu sebab aku dah book semua meja tu..romantik tak hahaha..okey aku ngaku..aku TIPU je book semua meja tu hahaha..tp surrounding restorant ni sgt english style..penuh dengan bunga2..

P.S / Selamat ulang tahun sayang...muahhhh hehehe..

5 Budak Comel Komen:

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Wah romantiknya...tahniah..semoga kekal bahagia ke akhir hayat

Syazwani Mazlan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wah...romantiknya... harga tu sekali sekala melabur apa salahnya tak?hehehe

Ummar Farouk said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Memang sungguh romantik, tapi harganya saya tak rasa ianya murah. Kalau sayalah, memang tak mampu nak makan kat situ.

Kalau anda tidak keberatan, bolehlah singgah untuk melihat entri terbaru mengenai pendedahan status luar biasa bagi diri anda. Entri ini masih

baru lagi, dan belum ada yang 'copy paste' ke blog lain:

1. Bagaimana hendak memperbaharui pengalaman?
2. Bagaimana hendak mengkaji dalam sesuatu latihan?
3. Apakah beza tabiat orang yang peramah berbanding dengan orang

yang suka bersendiri?

4. Ke manakah masa kita menghilang?
5. Pentingnya masa walaupun sedikit?
6. Anda cenderung dalam personaliti yang mana? (aktif

atau pasif)

7. Proses pembentukan status luar biasa?
8. Kajian mengenai status luar biasa bagi diri anda?

Mari tengok tutorial cara nak buat isi kandungan blog posting (sitemap cool) yang boleh senang dirujuk kalau pengunjung blog nak cari entri-

entri dalam blog anda yang dah lepas... Klik [sini]

myfreeminded said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Mahal tu... tapi ialah sekali sekala kan... tahniah, dah bersama setahun, moga terus berkekalan. :)

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

rasa nyer harga tu worth it la..xde la mahal sgt..by the way..happy belated anniversary..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk