Pelajaran pertama masa sekolah rendah


Klau english version punya aku ckp mcm nie dulu "Please teacher..may i go to toilet"
Aku dulu slamber je ckp "cikgu..nk kencing"

Ada beberapa sbb mengapa cikgu ajar bende nie..first sbb takmo budak kencing atau berak dalam kelas..utk yg lagi teruk..cikgu kena bersih kan atau cuci kihkih...

Klau cikgu tu cikgu baru klau dia kena skali confrom punya dia akan ajar budak cara nk mintak g tandas nie hehe

2 Budak Comel Komen:

Mohd Rezan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Ha2.. mmg tu ler yg mula2 diajar dulu masa kat sek rendah.

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye. tiba tiba teringat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...