Ranking alexa untuk tiga bulan

Alexa rank at 25 August 2010

Ranking aku untuk tiga bulan dah naik sikit dari rangking 8 juta ke 2 juta lebih..kira ok lah tu kan..poyo je aku nie..ranking alexa pun nk citer hehe..tp aku nk tahu gak ranking alexa webpage korang..kongsi lah sikit ngn aku..aku ni baru je berblogging..best gak hihi...

boleh percaya ke rangking alexa nie..aku tgnk blog-blog yang femes rangking dorang semua kurang dari sejuta.daysatt giler..

Aku nk letak sikit contoh-contoh dari blogger-blogger otai. Ranking untuk 25 august 2010

Redmummy
Global 87,208
hanis zalikha Global 188,157
Mel romeo Global 199,190
Rumah4tingkat Global 283,981
choki choki lala Global 367,485
Gadis Terbilang Global 1,084,071

Hebat kan dorang dorang nie..sapa sapa yg rangking alexa dia kurang sejuta untuk bulan ni boleh lah comment kt bawah ni hehe...peace no war..

maju lah blogger untuk negara




5 Budak Comel Komen:

Tupai Karan said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam ramadhan.. ni 1st time tinggal komen sini..

ranking alexa aku lak 849,704.. nak bagi naik sket punya payah.. tambah kalu xramai member2 nak tolong melawat bg trafik.. hehe

ni blog aku, tupaikaran.blogspot.com

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

macam mana nak check ni

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

senang je nk check..gi kt google type alexa web rank..pastu masukan adress web kita

aciapai said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

emm aku baru check ngan aku....x la pandai sangat bab alexa ni..tadi aku check ranking alexa aku 4,932,051.. neway selamat berblogging semua..;P

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tipu je tuh..akunyer blog (sblum diblock) xpsl2 penah ranking 16..gile hape...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...