Pengalaman menyeramkan masa pergi kerja...

Aku ni keje shift..jd ada shift pagi, shift ptg dgn malam..

Ada satu pagi ni aku shift pagi lah..naik kete kuar umah dlm kul 5.50 pagi mcm tu lah..guna laluan belakang dari nilai 3 ke arah tol bukit mahkota

Jalan tu memang sunyi lah takda kete ngn rumah jarang2 je sbb situ byk lot banglo je..cuma ada banglo dua tiga bijik je..

Tengah duk drive tu aku rasa pelik lah mcm ada org kt blkang..pandang cermin pandang belakang bukan main terkejut aku tgk..tgk muka dlm cermin blakang tu..rupa-rupanya aku terkejut tgk muka sendiri..wahahahaha..ada ka patut tgk muka sendiri dlm cermin boleh takut sendiri hahahahahanat..

Kesimpulanya sebelum korang takut tgk sesuatu pastikan dulu tu muka siapa hahaha..klau masih takut lg tgk muka sendiri mohon buat plastic surgery..

P.S / Aku pernah melompat sbb terkejut tgk plastik ferrero roche tu..ingatkan lipas hahaha

2 Budak Comel Komen:

Shahada Fauzi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Beria baca.. Hahahaha.. Hampeh betoi..

Nur Hafizah Hussain said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Adeh,kelakar la.. Sebab takut punya pasal.. Hihi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...