Cepat beli rumah di nilai!!!

       Ok post ni utk mereka yg dh keje dan keje area lembah klang, kl putrajaya dan nilai. Kami dh beli rumah teres kt nilai tahun lepas. Aku tgk nilai ni semakin pesat membangun. Nilai rumah kt sini dah naik berkali2 ganda..Ok aku nk share sbb mengapa hartanah kt nilai dah naik mendadak

1. Pembangunan yg lebih jauh dari nilai pesat membangun mcm ainsdale dan seremban 2 dan seremban. Jadi secara tak langsung rumah area nilai naik

2. Byk shopping mall tgh buat kt nilai..dh ada tesco, mesamall dan giant.rumah2 kedai pesat membangun

3. Dekat ngn klia dan putrajaya.

4. Dengar2 cerita highspeed train akan lalu nilai

5. Byk highway keliling nilai

6. Byk kolej dan uni kt nilai

7. Nilai akan jadi bandar mcm  bangi dlm 5 ke 10 tahun akan datang..nilai adalah sempadan bangi

8. Nilai masih lg kawasan yg ramai didiami org melayu.

9. Ada khabar angin LCCT baru akan di buat kt nilai

Jadi sapa yg dh keje tu. cepat2 beli rumah area nilai..rumah teres kt nilai dh cecah 400 ribu lebih..kondo masih murah dlm 250 ribu lebih..pemaju takkan turunkan harga rumah klau permintaan byk.pemaju akan tunggu hingga kita terpaksa beli sbb dh takda rumah lain..

1 Budak Comel Komen:

Cik Ekin said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

niat nak beli rumah tu dah ada. cuma rasa tak mampu lagi lagi2 harga rumah yang jejak 200k. hmm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...