Pengalaman bercuti di Cameron

Kami g cameron satu family time cuti wilayah..okay..one word.. JEM

JEM kt gunung brinchang..lagi satu JEM kt pasar malam tanah rata..adun cameron kena buat something utk kurang kan jem kt cameron..lagi satu masalah parking..cameron boleh dimajukan lagi tapi kena besarkan jalan dan buat parking lg utk kurangkan jem...byk tempat yg cantik2 mcm kt ladang teh boh dgn ladang teh bharat atau nama lain dia ladang teh cameron valley..lavender farm pun cantik..ladang Red Strawberry pun cantik..

kesimpulannya..sabtu ahad, cuti sekolah dan public holiday elakkan ke cameron..sakit jiwa jem..

Sini malam dan siang kalau duk homestay atas bukit sejuk..kipas dan aircond takda..air sejuk..kena mandi pakai hot water..nak datang kena bawak baju sejuk.stokin baju lengan panjang


                                                              Sumber pic klurbanite.com

                                                                   Sumber pic kak ina kl
                                                               Sumber pic schoolofcode.org

2 Budak Comel Komen:

Yana Libra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

seronok jln sana..jem je la yg tak seronok

Cikna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betul tu klu g tempat peranginan jlnla g time hari cuti jem giler kot... Harga pun blh tahan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...