Satu entry satu hari..

Walaupun blog ni dah tak ramai org tgk tp aku still gak nak post sbb blog nie dh mcm diari hidup aku...jumlah entry pun dh cecah 2239..tp still tak leh challenge ben ashaari..sehari berpost2 entri dia punya banyak...

skang aku dah set kt schedule post blog..setiap hari kul 7.30pg akan publish satu entry kecuali hari sabtu dan ahad..hehe mcm keje opis plak sabtu ahad cuti...kenkadang aku buat 2-3 entry tp aku schedule post tu..tak post serentak...sehari satu post pun dh cukup kan..bukannya ramai sgt pun yg baca kan...

P.S / Mood tak sabar tunggu baby kuar hehehe...


1 Budak Comel Komen:

CIK KIWI said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

dah lama betul xjenguk belog ni..btw bagus, jgn berenti menulis :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...