Kerja shift malam..

Malam ni aku keje shift malam lg..dari kul 9 malam sampai kul 7 pagi..klau shift pagi dari 7 pagi sampai kul 2 ptg.shift ptg dari kul 2 ptg sampai kul 9 mlm...keje shift nie ada best dan ada yg tak bestnya..yang bestnya g keje tak kena waktu jem..klau keje malam plak waktu siang leh g bayar bil ke, servis kete ke..yang paling tak bestnya sabtu ahad kene keje..kenkadang masa raya pun kena kerja..

Kalau keje malam plak mata memang tak tahan mengantuk giler wa cakap lu hehe..sbb tu aku tulis entry ni tak nak bg ngantuk sgt..tak leh tidoq woo..sbb klau kita tidoq dah kira tak amanah kan..gaji pun tak berapa berkat kan.wahh wahh baiknya aku hehe..biaq betul....hehe

seyes ckp keje malam bila balik pagi kepala pening dan badan rasa letih sgt..kenkadang otak akan rasa mcm di awang awangan..sgt bahaya balik dlm keadaan mengantuk..


Aku kenkadang ada gak tertidur depan komputer..kenkadang aku tak tahan tidoq gak mcm style dlm pic bawah nie.bangun2 je leher ada lekuk kihkih..dh mcm alien teman nengoknyaa

Bukan gambar sebenar aku hehe
Kenkadang sementara tunggu keje masuk..aku main counter strike dulu..kenkadang main ping-pong..kenkadang main karom..tp karom dah diharamkan dalam opis sejak staff-staff aku kantoi dulu..staff aku main karom pastu big bos mai waktu malam wat spot check cam warden asrama gitu....bos tgk dia senyap je..tp esoknya dia hantar email tanya sapa yg main tu kahkah..kami semua rilek je.hehe..ingat bos senyap tu tanda setuju hehehe...

Lupa nak ckp kenkadang aku update blog sementara tunggu keje masuk haha..

3 Budak Comel Komen:

Umie Artoqiemie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kenkadang kau x berdengkor plak kan haha

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Kalo ada yg tido style gambar no 2 tu,mmg dasyatlah.heheheeh

Miss Brenito said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hoi giler kelakor pic tdo tuh.. azab sgts da tuh mengantok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...