Busy kerja

Dah lama tak bukak blog. Bebebebebebeeerapa hari ni busy sangat mengalahkan perdana menteri nepal hehe..

Time tulih entry ni pun sedang berada kat opis, stop keja sat relax2 sambil tulis entry sambil korek2 hidung..ops..tu aku tipu je..jgn caya plak..tp tp masa memandu memang realiti kahkahkah...


Malaih bebenor nak menulis sbb klau tulis pun tak ramai baca pun hehe..korang tengok gambar je kan kan..k lah bubbye...nk cari bahan nk update blog jap

3 Budak Comel Komen:

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Perdana menteri Nepal je ek yg busy?hahahaaha.(tak puas ati lg ni,why Nepal?why?)hahahaha

missN said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

update ..update..jgn tak update

Amanda Suria said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Menteri Nepal pun x bz kan..hihi..sama la kita...bz gile

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...