Pinjaman peribadi BSN

Nk share sikit story pasal personal loan ni...dulu masa aku nk kawin dulu aku buat personal loan dgn BSN...ye la kan klau nk kumpul sikit2 mau lambat lah aku kawin kan..aku pinjam rm15k je..

Minggu ni aku tambah lg personal loan BSN ni utk byr deposit rumah teres yg kami beli kt nilai..tak dpt guna acount 2 kwsp sbb dh guna utk rumah yg ada skrang..itu lah kesilapan kami..beli rumah jenis tak bertanah dulu pastu nk beli rumah teres dh tak leh pakai kwsp..sbb tu terpaksa pakai personal loan

Klau korang nk buat personal loan dgn BSN ke..bg email korang kt komen bwh ni..nanti aku bg num phone org BSN tu kt email korang..tak leh publish kt sini..salah dr segi etika..nk tolong org melayu kita gak..

Tips:guna acount 2 kwsp utk byr ansuran bulanan rumah..account 2 kwsp hanya boleh kuarkan utk deposit rumah sekali je..jd guna kan utk beli rumah teres..sbb rumah teres harga lebih mahal

3 Budak Comel Komen:

cikmisi leen said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

untuk gov je kan ? untuk swasta boleh tak? loan untuk beli tanah ..

cikmisi leen said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

emailkan tau

keyrajoongki@gmail.com
tq

Muhd Safaren Abdullah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

pm bos..
p.mayang02@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...