Masih relevan ke blogging ni?

Erm dh lama tak menaip kt blog nie entah lah tiap2 hari asyik main facebook dan wasap je...ramai dah tak tulis blog..ramai duk online fb je 24 jam...aku ingat pasni dalam blog aku nk tulis review game2 badminton atau bola sepak yg aku tengok lah..

Ataupun tulis review pasal movie2 yg aku tengok...Check duit nuffnang pun sejak 2 tahun lepas naik sikit je..sampai sekarang 2 ratus lebih je..nuffnang pun dh kurang income kot..zaman dah berubah..

Traffic blog ni byk dtg dr google je skrang..

2 Budak Comel Komen:

siti zulaikha said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

chill.. keep on blogging. saya suka datang ke blog encik :D

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@siti zulaikha

o ye ke..tak sangka ada org baca lg hehe..tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...