review filem syurga yang tak dirindukan

Okey dh lama sgt aku x buat review filem..filem ni direkemen oleh budak opis aku..fb dia nama penyokong makan kuaci..okey boleh search hahaha...dia pun peminat filem indon ni mcm citer tenggelamnya kapal van der wijk..sampai dh pergi ke padang indonesia

Ok berbalik kpd filem ni aku rasa filem ni agak best tapi belum setanding cita kapal van de wijk tu lah..cumanya jalan cerita tak logik sgt lah..tp filem mana ada yg logik kan hehe..part yg aku rasa kurang logik bila dia sanggup nk kawin dgn org tu sebab nk selamatkan dia dr bunuh diri..klise

Part dia tinggalkan anak dia bg suami dia jaga pun agak kurang logik sbb mana ada mak yg sanggup tinggalkan anak dia bg org lain jaga.bukan dia miskin pun.tp dh nama pun filem kan kita layan je lah hahaha

mcm biase citer tergantung..suh tgk next sequel huhuh..please bg hepy ending sikit..asyik bg tragik ending je boring...

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...