Masih menulis blog?

Aku tgk skang ni ramai blogger dah stop menulis blog..kalau ada pun blogger sejati yg menulis x kejar rating dan traffic..yg lain yg full time blogger masih ada lg yg menulis setiap hari..blogger dah makin suram dimamah kemodenan zaman milinieum..cewah ayat karangan spm hahaha...

Ada yg masih menulis sbb dia menulis blog ni dh jd mcm diari dia.dia tulis dia x kisah pun ada org komen ke ada org baca ke..dia tak kisah.aiman tak kisah...mcm aku sbb aku nk menulis balik sbb aku nk praktis menaip keyboard dgn laju hahahah rare tak sebab aku...

Ok akhir skali setiap karangan mesti ada penutup kan..maju lah sukan utk negara....

P.S Fakta menarik harini: Perut ular terletak pada seperlima bagian depan dari tubuhnya ^_^


0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...