Sebab kenapa aku dh start datang lambat...

Sejak dua menjak ni aku dh slalu datang lambat terutamanya utk meeting atau kursus..bukan apa aku dh fed up lah datang awal..dh 6 tahun lebih keje tak pernah start on time..mesti 30 minit lewat..so semua dh start lewat aku pun dtg agak2 30 minit lewat..so bila sampai je cantik2 dh leh start..bijak tak aku..hehe

Tak kira lah bangsa apa pun..kalau budaya kt malaysia ni memang lambat..tak sama dgn jepun...kalau start on time boleh balik awai..jalan pun tak jem..ok itu je aku punya bebel..tata..

3 comments:

cik hani said...

takut kalau datang awal kena menunggu pulak.. hehehe

Yana Libra said...

keje ape tuu?

Kumbang Jingga said...

@Yana Libra

keje teknikal aje.. bak kata pepatah kulikutif

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...