Kereta apa yang sesuai untuk lepasan graduan?

Ok ikut pengalaman aku dulu..byk kengkawan aku yg lepas grad beli kete myvi..tak kira lah dia lepasan diploma atau degree.ada gak yg beli persona.yg gaji besar sikit ada yg beli honda city.ada yg masih pakai kete kelisa sejak dari uni lg tapi gaji dia 3.5k masa first gaji..

Persoalannya di sini kereta apa yg sesuai utk yg lepas grad??

Aku plak beli vios hehe.menyesal?taklah cuma rasa kurang sesuai sbb komitmen bulanan yg agak tinggi...so base dari penglaman kete yg paling sesuai dibeli selepas grad adalah kete perodua viva/axia atau proton saga sebab kete2 ni lebih murah komitmen tiap2 bulan..jangan beli kete second..biar kecik takpa janji baru..

Biar first impression kurang janji kita ada lebih kewangan untuk beli rumah yg lebih besar..yup..rumah lebih penting sekarang..komitmen rendah bermakna kita ada duit yg banyak utk menyimpan dan berbelanja..

Ok itu je..bye2..

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...