Beza blogging dengan facebook..mana lagi best?

Semakin lama blog semakin muram..org tgk blog pun sbb duk cari tips2 ke.petua2.solan bocor upsr ke hehe..

Tapi yg best blog nie kita leh tulis panjang2 berjela..siap boleh bubuh gambar buat jalan cerita..facebook seronok tgk org komen je lah..blog pun ada org komen tapi tak seramai fb lah..

Blog ni mcm diari sbb ada tarikh semua..nanti anak2 kita dh besar dia boleh baca kalau dia rajin lah hehe..

Blog tak yah login pun org leh view..search kt gugel je trus kuar number 1..x caya try search kumbang jingga hehe...

Blogger yg tegar dan konsisten mesti duk update lg entry..aku pun rasanya dah masuk tahun ke lima blogging..walaupun traffic tak up2..maintain je..duit nuffy pun naik sikit je..fb lg byk masuk duit kot sbb sekali login dpt RM100 hahaha..scamm betul..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...