Small deep freezer untuk harraz

jenis sama tp ni bukan pic aku..pokcik google punyo


Dulu kami beli deep freezer yg kecik punya kt harraz untuk simpan susu ibu..beli kt onking bangi..ini je yg paling murah dpt cari...tp yg bagusnya aku leh tumpang sekaki bubuh aiskrim dlm ni hehehe...kenkadang bubuh ayaq karot susu dlm nie hee...tp freezer ni bunyi dia kuat sikit lah..tp takpa lah aku dh siap prepare beli warranty dia 3 tahun..harraz pun menyusu 2 tahun je..pastu adik dia leh pakai plak hehe..

2 Budak Comel Komen:

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha...tak tahan ayat tumpang letak aiskrim dlm tu.
Semoga dimudahkan urusan utk ibu Harraz menyusukan baby Harraz secara exclusive...

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hahahaha...tak tahan ayat tumpang letak aiskrim dlm tu.
Semoga dimudahkan urusan utk ibu Harraz menyusukan baby Harraz secara exclusive...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...