Apa yg aku kesal aku tak buat masa kat U dulu...

Wow tak sangka aku guna word kesal walaupun SPM BM dpt C je hahaha..aku rasa rugi dulu masa kt U x blajaq photoshop ke adobe ilustrator ke sbbnya bila aku dh keje..bila ada function bos suh aku plak yg buat brochure ngan bunting..brochure tu ok lah still boleh pakai power point je tapi bunting tak leh sbb bunting size dia besar..mau tak mau kena pakai potoshop atau ilustrator..Jd mana2 budak U yg masih blajar amik course photoshop..senang nnti dpt keje..

Lg satu bg budak teknikal mcm aku..rugi tak amik lesen cisco dulu..huhu..ilmu pasal IP..




0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...