Review jenis-jenis tayar di malaysia

review tayar yang banyak di malaysia. untuk rujukan dan pengetahuan. bukan semua tayar bagus macam banyak bengkel tayar cakap. ayah saya suruh niaga jujur. jadi anda nilaikan sendiri dari review satu dunia nih. mencari tayar biarlah berpadan dengan budget, supaya kita boleh maksimumkan budget anda. kalau betul nak tayar sedap memang mahal an an an an. aku pakai michelin energy XM2 tu time hujan memang bagus tayar dia..tak slide sgt lah haha..time hujan bawak slow2 ye



















































0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...