tak berbaloi beli rumah kondo atau apartment

Bukan nk kondem org yg duduk kt kondo atau apartment cuma nk share hakikat dan pedih duduk
kondo nie..ye lah tak semua org mampu beli rumah teres.

Masalah paling common ialah penduduk tak bayaq duit maintainence..huhu..bila ada yg x byq nnti lift rosak x leh repair..

masalah kedua ialah ramai penduduk buang sampah sesuka hati..klau tgk kt tong sampah byk x masuk dlm tong dia..

masalah ketiga penduduk suka parking kete sesuka hati walaupun parking tu ada number..bila family dtg susah takda parking

Byk kan masalah duduk kondo ni..kesimpulanya kalau x mampu beli rumah teres dekat dgn tmpt keje biar jauh takpa janji rumah teres...bak kata pepatah sesal dahulu pendapatan..sesal kemudian tiada guna nya lagi.

Lupa nk ckp..org2 kat kondo aku ni pun suka gaduh2..

3 Budak Comel Komen:

♥♥azatiesayang ♥♥ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Lgsatu...bising!!!Hadoii mmg xblh nak tidur ler jawapnya....

Yana Libra said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

biasa la tu..nak beli rumah teres skang harga mencekik..beli flat medium cost je la yg mampu skang ni..rumah teres 4 kali ganda lagi mahal tau dari rumah ni..huhu T_T

belogkiter said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thanks... Ni info ni.. Thh dok pk pk nak cari rumah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...