Ubat cirit birit dan pening kepala

Aritu aku cirit birit dan pening kepala sgt..rasa mcm dunia ni berpusing2 bagaikan kuda pusing fun fairf..aku ada terbaca kt tenet. ubat cirit birit minum air coca cola dan hudred plus..aku pun try lah sebotol coca cola original..tak lama lepas tu memang pening kepala aku hilang..dasyat kan coke ni..tapi cirit birit belum hilang lg..tp air coca cola ni memang boleh membunuh virus..pastu aku minum hundred plus original gak yg ada gas tu..dua hari kemudian baru baik cirit birit..pelik kan ubat ni hehehe...

Semoga org yg cirit birit yg mencari ubat kt tenet jumpa blog aku..tata....hahaha

0 Budak Comel Komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...