kisah bagi perempuan mengandung seat dalam train

Dulu aku pernah gak lah terjumpa org mengandung dlm lrt..time tu ramai org..seat pun penuh..aku tgh duduk..jd aku bangun pastu aku g berdiri kt pintu..aku tak offer pun perempuan tu duduk..tp dia duduk gak lah..

persoalannya disini mengapa aku tak offer..first sbb aku takut dia tak pregnant tapi perut buncit je hehe..sbb nampak baju bukan baju pregnant hehe..kang kalau salah dia plak yg malu balik hehehe...lg pun ini dpt mengelakkan perasaan riak kerana berbuat baik..cewahhhpoyo je ayat hehe

2 Budak Comel Komen:

Rafhani said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ye tak yer jugakkan...alamak,kene jaga perut lah lps ni...
Tapi pernahlah jugak naik komuter masa pregnant 6 bln..yg duduk semua lelaki muda..haram nak bgn offer seat kat kita..huhuhuhuhu

Kumbang Jingga said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kihkih...jaga perut

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...