Bini masuk wad sebab bleeding

Semalam bini aku kena admit ke hospital sbb bleeding..skang kandungan bini aku dah 8 bulan lebih...malam tu dalam kul 12 lebih bini aku ckp ada kuar darah kaler merah sikit pas check pad.

Apa lagi panik lah kami dua2..tak tau nk wat apa..nk g check esok pagi ke mlm tu gak..teragak2..last2 kami g check mlm tu gak sbb tak nak amik risiko..first g hospital swasta kt bangi.pastu dorang ckp takda doktor pompuan..doktor laki je ada..itu pun tak reti check bab sakit puan..guna mesin scan pun tak reti..adehhh

So kami pecut kat hospital putrajaya plak..so sampai sana..punya lah ramai orang nak beranak...so pas check doktor dlm kul 3 pagi..doktor ckp air ketuban leaking sikit..jadi kena tahan wad.pastu kena cucuk ubat apa ntah nk bagi peparu baby matang..takut2 baby kuar awal..

Bini aku duk kat wad 3 malam..Arini doktor check dah tak leaking dah..so dah leh kuar wad..syukur..so pasni tunggu je lah time baby nk kuar baru g hospital balik...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...