Video Peserta Bersih Pijak Gambar Najib


Ini adalah tindakan Peserta Bersih pijak gambar Najib Perdana Menteri Malaysia. Tindakan oleh beberapa golongan pemuda itu dianggap sangat kurang ajar dan tidak beradab. Semuanya gara-gara golongan pembangkang ini begitu membenci dengan Najib sehingga berbuat demikian. Apa yang lebih menyedihkan, kebanyakan laman pembangkang terutamanya Pakatan Rakyat menyukai perbuatan tersebut sehingga menyanjung mereka yang berbuat demikian. Saksikan klip video dibawah.

Peserta Bersih Pijak Gambar Najib

Video Peserta Bersih Pijak Gambar Najib


Sumber : Video Peserta Bersih Pijak Gambar Najib | melvister.com 

2 Budak Comel Komen:

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

ini ideaologi dan tatakarma komunis harus diambil tindakan sekeras-kerasnya, kalau budak-budak nie tinggal di indonesia dan singapura malam2 hilang die. saya tinggal di indonesia lebih 20 thn, mengembara di banyak negara dalam misi perniagaan mahupun pelancongan, ini sudah keterlaluan, pihak berkuasa harus renungkan sedalam-dalamnya hal ini. gunakan segala undang-undang yg ada ambil tindakan. tapi pak najib harus faham untu dapat kejayaan yg besar hujahnya juga besar.

dstbi, rengit, batu pahat.
selepang merah parang terbang
ayah, atuk dan noyang pernah pancung kepala komunis.

Anonymous said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Bangsat..pengkianat negara..mana maruah orang MELAYU bila BANGSANYA DIHINA DI NEGARA SENDIRI..Mana PEKIDA? Mana PERKASA? Mana NGO2 yang perjuangkan MELAYU?? Takut?? Gah disebalik nama saja..Sampai bila org MELAYU nak tengok..ada undang2 pun tak boleh pakai..."kita akan ambil tindakan".."Kita akan ambil tindakan"..mana TINDAKAN? Dah terang lagi bersuluh..yang ada nak mengampu..nak cari publisiti disebalik kontroversi...KAMI RAKYAT MALAYSIA mahukan TINDAKAN..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...