Pelakon Nazim Othman Teruk Dihentam Gara-Gara Dakwa UKM Macam Rumah Hantu!


Kalau dah namanya artis, memang perkara kecil pun boleh jadi besar. Pagi tadi, Nazim Othman telah menimbulkan sedikit kontroversi apabila mengeluarkan tweet tentang keusangan UKM.
Nazim Othman telah tiba di UKM di awal pagi untuk membuat penggambaran di situ dan meluahkan perasaanya tentang keadaan UKM di kala itu.
Oleh kerana tweet di atas, banyak pihak terutamanya pelajar UKM yang melahirkan rasa tidak puas hati.
Mungkin mereka kecewa apabila universiti kesayangan mereka dikatakan usang oleh Nazim Othman yang sedang mencipta nama menerusi drama Dejavu Di Kinabalu.
Namun Nazim Othman ada penjelasannya yang tersendiri.
Secara jujur, ada logiknya penjelasan Nazim Othman itu.
Namun sebentar tadi, Nazim Othman telah pun memohon maaf kepada semua pihak yang terasa hati dengan kata-katanya.
Yang penting, Nazim Othman tidak berniat langsung untuk mencari publisiti murahan menerusi tweetnya itu.Diharap student UKM yang emosi dengan kenyataan Nazim Othman dapat memaafkannya.
Abang Nara dapat rasakan keikhlasan Nazim dalam hal ini. Untuk langkah seterusnya, ungkin pihak UKM boleh menceriakan kembali UKM dengan mengecat kembali bangunan-bangunannya dengan warna yang lebih ceria.
Tak gitu? (Beautifulnara.com)
P.S / Rasanya sbb lighting kt UKM agak kurang..kt ukm dorang pakai lampu jalan yg romantik tu..yg bulat tu..hehe..patut letak lampu jalan yg lebih terang...pastu letak lampu yg warna warni sikit bg ceria hehehe

1 Budak Comel Komen:

MizzTina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

mmg pun agak seram..penah g library ukm memlm, phewww..gerun gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...