Masih menulis blog?

Aku tgk skang ni ramai blogger dah stop menulis blog..kalau ada pun blogger sejati yg menulis x kejar rating dan traffic..yg lain yg full time blogger masih ada lg yg menulis setiap hari..blogger dah makin suram dimamah kemodenan zaman milinieum..cewah ayat karangan spm hahaha...

Ada yg masih menulis sbb dia menulis blog ni dh jd mcm diari dia.dia tulis dia x kisah pun ada org komen ke ada org baca ke..dia tak kisah.aiman tak kisah...mcm aku sbb aku nk menulis balik sbb aku nk praktis menaip keyboard dgn laju hahahah rare tak sebab aku...

Ok akhir skali setiap karangan mesti ada penutup kan..maju lah sukan utk negara....

P.S Fakta menarik harini: Perut ular terletak pada seperlima bagian depan dari tubuhnya ^_^


review filem syurga yang tak dirindukan

Okey dh lama sgt aku x buat review filem..filem ni direkemen oleh budak opis aku..fb dia nama penyokong makan kuaci..okey boleh search hahaha...dia pun peminat filem indon ni mcm citer tenggelamnya kapal van der wijk..sampai dh pergi ke padang indonesia

Ok berbalik kpd filem ni aku rasa filem ni agak best tapi belum setanding cita kapal van de wijk tu lah..cumanya jalan cerita tak logik sgt lah..tp filem mana ada yg logik kan hehe..part yg aku rasa kurang logik bila dia sanggup nk kawin dgn org tu sebab nk selamatkan dia dr bunuh diri..klise

Part dia tinggalkan anak dia bg suami dia jaga pun agak kurang logik sbb mana ada mak yg sanggup tinggalkan anak dia bg org lain jaga.bukan dia miskin pun.tp dh nama pun filem kan kita layan je lah hahaha

mcm biase citer tergantung..suh tgk next sequel huhuh..please bg hepy ending sikit..asyik bg tragik ending je boring...

tips sebelum masuk university


  1. Jangan download atau copy movie atau drama..kalau tak korang takkan dpt study dan bilik korang akan jadi pawagam..bila korang tak stdy korang fail bila korang fail korang repeat..bila dh grad takda keje sbb pointer rendah..
  2. Jangan beli handphone mahal2 lepas dapat loan atau biasiswa.beli yg murah2 je..vivo ke.lenovo ke.xiaomi ke..minimouse ke.coco crunch ke.sbbnya nnti korang tak stdy gak duk main hp..pastu korang akan abis duit nk mkn..pastu mkn maggie..makan maggie jd bodo..pastu fail kena repeat..
  3. Jangan kapel masa kt u..sbbnya nnti korang tak stdy sbb asyik dating tgk wayang je..lebih teruk kalau korang putus cinta masa kt u.korang akan tertekan.pas tertekan korang fail..pastu kena repeat hahaha..lg satu klau termengandung korang kena kawin pastu kena repeat gak
  4. Jangan beli komputer jenis desktop..beli laptop murah2 pun ok sbbnya kalau korang buat discussion ngn kengkawn kt luar senang..nk guna wifi library pun senang haha..nk pindah senang haha..nk balik kg pun senang leh buat asignment kt kg..nmpk tak nampak tak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...