tak berbaloi beli rumah kondo atau apartment

Bukan nk kondem org yg duduk kt kondo atau apartment cuma nk share hakikat dan pedih duduk
kondo nie..ye lah tak semua org mampu beli rumah teres.

Masalah paling common ialah penduduk tak bayaq duit maintainence..huhu..bila ada yg x byq nnti lift rosak x leh repair..

masalah kedua ialah ramai penduduk buang sampah sesuka hati..klau tgk kt tong sampah byk x masuk dlm tong dia..

masalah ketiga penduduk suka parking kete sesuka hati walaupun parking tu ada number..bila family dtg susah takda parking

Byk kan masalah duduk kondo ni..kesimpulanya kalau x mampu beli rumah teres dekat dgn tmpt keje biar jauh takpa janji rumah teres...bak kata pepatah sesal dahulu pendapatan..sesal kemudian tiada guna nya lagi.

Lupa nk ckp..org2 kat kondo aku ni pun suka gaduh2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...