Bil eletrik naik mendadak masa el nino

Bulan ni bil letrik aku kena RM200..sblum ni kena dlm 70 je..salah satu sbbnya aku dh pasang sebijik aircond 1.5 horse power jenama hitachi dgn inverter..kalau tak pakai inverternya mau kena ke 300 ringgit..

Jadi terpaksa membuat langkah penjimatan smpi musim kemarau abis..kami off freezer..pakai pei ais ja..coway tak leh off lah sbb pakai..tp coway ni pun kuat makan elektrik gak..

Ubat cirit birit untuk budak 2 tahun

Aritu harraz kena cirit birit..cian kt dia..pastu bg dia minum sehari satu botol yakult..nampak memang berkesan.vitagen pun boleh tp vitagen manis sgt...ada gak org lain bg teh o..air kelapa.boleh try tiga2 air nie..ikut kesesuaian budak tu...

Ubat cirit birit dan pening kepala

Aritu aku cirit birit dan pening kepala sgt..rasa mcm dunia ni berpusing2 bagaikan kuda pusing fun fairf..aku ada terbaca kt tenet. ubat cirit birit minum air coca cola dan hudred plus..aku pun try lah sebotol coca cola original..tak lama lepas tu memang pening kepala aku hilang..dasyat kan coke ni..tapi cirit birit belum hilang lg..tp air coca cola ni memang boleh membunuh virus..pastu aku minum hundred plus original gak yg ada gas tu..dua hari kemudian baru baik cirit birit..pelik kan ubat ni hehehe...

Semoga org yg cirit birit yg mencari ubat kt tenet jumpa blog aku..tata....hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...